GRATIS LEVERING

T-shirts forside

T-shirts til personer, der ønsker en unik stil

Mangler din samling af t-shirts og toppe et trendy og unikt boost? Gå på opdagelse i Makwerks jungle af t-shirts, og find netop det fit og motiv, som passer til din unikke stil. Motiverne på t-shirtsene er et mix af statements, som eks. Donna Martin Graduates, San Fran Disco, It’s Britney Bitch til billeder og motiver af eks. et bananskræld, et hjerte eller en hummer til hyldest-t-shirts med billeder af eks. Frida Kahlo og David Bowie.

T-shirts til festivaller, by- og cafeture i betonjunglen

Når festen eller festivalen løber af stablen, er det ofte det unikke og lidt skæve modevalg, som kan tage din stil fra ordinær til ekstraordinær. En t-shirt med et råt look, kraftige farver tilsat et frækt motiv eller statement, kan ofte forstærke din personlighed og fungere som en isbryder, når der skal mødes nye mennesker, snakkes eller scores.

Bricks over clicks? Ønsker du prøve t-shirts i en fysisk butik?

Makwerk eksisterer ikke kun online, men hører også hjemme i Dims Studio, som ligger i Borggade i Aarhus C. Drop forbi forretningen og klap hunden Bertha, mens du i ro og mag kan finde den rette størrelse og det rigtige motiv.  

Kreative indie-designere søges

Makwerks t-shirt er lavet af uafhængige indie-designere, som modtager et beløb, hver gang der sælges en t-shirt. Designene til print på t-shirts udvælges ved hjælp af online-afstemninger, som med jævne mellemrum sendes ud på Facebook og Instagram. Vi sikrer dermed, at vi laver de fedeste designs, som folk ønsker at gå med, og som sikrer designerne nogle penge i kassen.

 

Størrelsesguide
Størrelse
½ Bryst Bredde
Længde
X-small - pige
41 cm
63 cm
Small - pige
44 cm
73 cm
Medium - pige
47 cm
75,5 cm
Large - pige
50 cm
77,5 cm
X-large - pige
53 cm 
79,5 cm
XX-large - pige
56 cm
81,5 cm
X-small - unisex
43 cm
60 cm
Small - unisex
48 cm
63 cm
Medium - unisex
50 cm
66 cm
Large - unisex
54 cm
69 cm
X-large - unisex
58 cm
72 cm
XX-large - unisex
62 cm
75 cm
Pigemodel eller unisexmodel? 
Det er vigtigt, at du er opmærksom på om du bestiller en pigemodel eller en unisexmodel. Der er stor forskel i størrelserne, så en str. S i pigemodellen er noget mindre og mere fitted end unisex str. S.

Pigemodellen er mere fitted og har en smule markering af taljen, hvor unisex-modellen er mere loose og derfor passer både mænd samt piger, der godt kan lide et mere oversize look.

Under hvert design står der, hvilken model du kan bestille.