FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad får jeg ud af det?
Hvis dit design kommer gennem nåleøjet og bliver udgivet, vinder du fra 1-5 t-shirts med dit eget print. Samtidig tjener du 25 kr. per solgt t-shirt i den tid, dit design er i produktion.

Kan man indsende mere end ét design?
Du kan indsende alle de designs, du har lyst til. 

Hvordan får jeg mine penge?
Du oplyser et kontonummer til os, og en gang i kvartalet laver vi en opgørelse til dig, så du kan se præcis, hvad du bliver betalt for.

Laver I andre produkter end t-shirts?
I første omgang laver vi kun t-shirts, men på sigt udvider vi til flere produkter.

Hvor lang tid er mit design i produktion/salg?
Vi forsøger at udnytte det fulde potentiale i alle designs, men når salget falder til et niveau, hvor ingen af os tjener penge længere, vil den blive taget ud af sortimentet. Vi har rettighederne til designet i 2 år, og hvis designet fortsat er aktivt efter 2 år, vil vi kontakte dig for at høre, om du er interesseret i at forlænge perioden.

Hvordan vælger I hvilke prints, der går videre?
Vi har en jury som udvælger de prints, der går videre til afstemning. De er upartiske og ser på printets originalitet, om printet fanger noget i tidens ånd og har lige præcis det udtryk, der skal til for, at det er salgsbart.

Kan jeg selv gøre noget for at påvirke forløbet?
JA! De t-shirts, som går videre i forløbet sættes til afstemning på de sociale medier. Her kan du selv hjælpe dit design på vej ved at dele, få dine venner til at dele og stemme på dit print. Jo mere opmærksomhed du kan skabe om dit print jo bedre. Hvis du er aktiv og formår at sprede kendskabet til dit print, vil chancen for at netop dit print bliver sat i produktion være større. Brug #mitmakwerk, når du poster på de sociale medier.

Hvorfor blev mit design ikke udvalgt?
Det kan skyldes mange ting. Måske har vi set noget lignende før der gør, at dit design ikke er originalt nok. Nogle designs er mere egnede til at blive printet på en plakat, så det er ikke fordi vi ikke kan lide dit print, det er måske bare ikke egnet til en t-shirt. Ligegyldigt hvad så opfordrer vi dig til at blive ved med at indsende dine designs.

Vigtige datoer

3/1-18 Deadline for indsendelse af design

14/1-18 De bedste designs bliver sat til afstemning på Facebook

31/1-18 Vinderne findes!

7/2-18 T-shirts bliver sat til salg, og du starter med at tjene penge på dit design

1/4-18 Første afregning med designere

Størrelsesguide
Størrelse
½ Bryst Bredde
Længde
X-small - pige
41 cm
63 cm
Small - pige
44 cm
73 cm
Medium - pige
47 cm
75,5 cm
Large - pige
50 cm
77,5 cm
X-large - pige
53 cm 
79,5 cm
XX-large - pige
56 cm
81,5 cm
X-small - unisex
43 cm
60 cm
Small - unisex
48 cm
63 cm
Medium - unisex
50 cm
66 cm
Large - unisex
54 cm
69 cm
X-large - unisex
58 cm
72 cm
XX-large - unisex
62 cm
75 cm
Pigemodel eller unisexmodel? 
Det er vigtigt, at du er opmærksom på om du bestiller en pigemodel eller en unisexmodel. Der er stor forskel i størrelserne, så en str. S i pigemodellen er noget mindre og mere fitted end unisex str. S.

Pigemodellen er mere fitted og har en smule markering af taljen, hvor unisex-modellen er mere loose og derfor passer både mænd samt piger, der godt kan lide et mere oversize look.

Under hvert design står der, hvilken model du kan bestille.